Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев стартира зимната си подготовка

Отборът на „Ботев“ проведе първата си тренировка за 2015 г., с която „канарчетата“ сложиха началото на зимната си подготовка. В следващите седем седмици „жълто-черните“ ще се готвят за втората половина от сезона, като първите три пролетни мача ще определят в коя от двете плейофни шестици ще се озоват пловдивчани.

Точно в 15:45 часа на 12 януари Петър Пенчев и неговия екип изведоха на терена 28 футболисти, които взеха участие в дебютното занимание за новата година. На базата в Коматево се явиха всички играчи, които изнесоха първия дял от първенството, като единственото изключение бе Адам Стаховяк. Полският вратар се завръща от родината си по-късно през деня и ще се присъедини към съотборниците си от вторник. Тренировката пропусна и Александър Колев, който се яви на базата при отбора, но му предстоят още няколко месеца на лечение след операцията на кръстна връзка.

Единственото ново лице на старта на подготовката бе Цветелин Тонев. 23-годишното крило ще изкара пробен период в тима преди треньорският щаб да прецени дали той ще бъде окончателно привлечен в състава. Тонев, който е юноша на „Ботев“, ще опита да намери място в редиците на родния си клуб след няколко години прекарани в отборите на „Левски“, „Ботев“ Вр, „Монтана“ и „Раковски“.

Подготовка с представителния отбор започна и 16-годишният юноша Исмет Рамадан, като с неговото привличане играчите на възраст под 21 години са вече 12. В тима след няколко месеца под наем в „Спартак“ Вн се завръща и младият вратар Филип Димитров.

Имената на всички футболисти, които се явиха на първата за 2015-та тренировка:

Вратари: Михаил Иванов, Стамен Бояджиев, Филип Димитров, Мартин Димитров

Полеви: Йордан Христов, Филип Филипов, Лазар Марин, Божидар Васев, Радослав Терзиев, Пламен Николов, Росен Колев, Даниел Златков, Роман Инез, Мариян Огнянов, Томаш Иршак, Лъчезар Балтанов, Милен Гамаков, Християн Казаков, Владимир Айтов, Серкан Юсеин, Станислав Дрянов, Валентин Томов, Наско Милев, Момчил Цветанов, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков, Исмет Рамадан, Цветелин Тонев

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!