Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

Ботев сключи договор със Спорт Депо

ПФК „Ботев” АД сключи договор за партньорство със „Спорт Депо” АД. Контрактът е за срок от 2 години и влиза в сила от 01.08.2015 г. 

В рамките на споразумението Клубът предоставя на „Спорт Депо” правото да използва клубното лого за брандиране, разпространение, реклама и продажба на продукти (спортно облекло и артикули) собствено производство и при собствен търговски риск. 

Продуктите с логото на „Ботев” ще се разпространяват в обособените фен-корнери в магазините на „Спорт Депо” в страната, както и чрез онлайн продажби в сайта на веригата. Разработката, производството и цените на артикулите ще бъдат предварително съгласувани между двете страни. Клубът ще получава по 20% от приходите от всеки продаден продукт.

„Спорт Депо” се ангажира и със зареждането на клубния фен-магазин със своя серия артикули. В това число попадат и сезонни колекции от разнообразни стоки с марката на „Ботев”.

Привържениците на „Ботев” могат да очакват първите продукти на любимия отбор в магазините на „Спорт Депо” във втората половина на месец август.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!