Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Ботев сключи договор с Ивентим за продажбата на билети на „Футболен комплекс Ботев 1912“

ПФК Ботев Пловдив сключи договор за продажба на билети с Ивентим.БГ ООД, част от CTS Eventim – най-голямата компания в Европа за продажба на билети. Двете страни подписаха контракт за пропуските за домакинските мачове на „канарчетата“.

Ивентим е една от най-големите компании за продажба на билети за събития в България и чужбина. Билетите за домакинствата на „жълто-черния“ Клуб ще бъдат достъпни за феновете на всички каси на Ивентим в страната и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange, а в Пловдив и на касата пред Община Пловдив, касата на Античен театър, Туристически инфомационен център, компекс С.И.Л.А. и др., както и онлайн на www.eventim.bg.

Феновете на Ботев ще могат да купуват билети както на хартиен носител, така и в електронен вариант чрез услугите print@home и e-ticket.

Билетите за феновете на пловдивския Клуб ще бъдат налични в Ивентим още от първото домакинство за втория полусезон.

„За нас е привилегия да сключим договор с една от водещите фирми в този бранш. Това решение е с цел улеснение и удобство на нашите привърженици за закупуване на билетите за домакинските мачове на тима. В цялата славна история на нашия Клуб публиката на Ботев демонстрира своята безрезервна и страстна подкрепа към тима и привържениците са много важна и неизменна част от нашия Клуб.“, заяви Асен Караславов – прокурист на ПФК Ботев Пловдив.

„За Ивентим България е изключителна чест да работи с един от най-добрите български отбори, ПФК Ботев Пловдив. Отбор, зад който винаги са стояли хиляди лоялни фенове, известни с безрезервната си подкепа за любимия тим. Като компания, която е продавала билетите за Световното първенство по футбол през 2006 г., Олимпийските игри в Сочи и Рио де Женейро, на клубни отбори като Волфсбург, Херта, Байер Левркузен, Ювентус, Парма, Наполи, Удинезе и много други, както на Националните отбори на България, Германия, Австрия, Италия и др., основната ни задача ще бъде да предоставим нашите технологии и know-how в полза на феновете на Ботев Пловдив, за да могат те, по възможно най-лесен и удобен начин, да закупят своите билети. Благодаря на г-н Асен Караславов за тази възможност и да си пожелаем взаимно много победи!“, коменитира Мирослав Еманоилов, Управител на Ивентим за България.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!