Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Ботев се върна към двуразовия режим

Отборът на Ботев отново се върна към режим от две тренировки на ден. След като следобедът в сряда бе отделен за възстановяване от натрупаната от началото на подготовката умора, днес „канарчетата” проведоха две занимания, които бяха на различни терени.

Сутрешната тренировка отново бе смесена, като треньорският щаб наблегна на физическата подготовка и футболистите имаха поредното аеробно тичане, след което и няколко упражнения с топка. Второто занимание бе от изцяло тактически характер и премина, като Станимир Стоилов и екипът му продължава да внедрява различни елементи от стила на игра, който „Ботев” трябва да придобие.

За първи път от пристигането на тима в Александруполис в играта с топка се включи Иван Цветков. Топ-стрелецът на „жълто-черните” има проблем с аддукторите, но болките вече отшумяват и прогнозите на медицинския щаб, който следи под лупа състоянието на Цветков, са, че скоро той ще се включи на пълни обороти към основната група.

След два дни отсъствие тренировки поднови и младокът Владимир Айтов. Юношеският национал се излекува от вирусно заболяване и се присъедини към по-опитните си съотборници.

Подобни статии

Подобни статии