Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев се включва в кампанията „Нека да помогнем!“ в подкрепа на Цветан Тричков

ПФК „Ботев“ ще подкрепи инициативата за набиране на средства за лечението на Цветан Тричков, който е с диагноза аденокарцином на белия дроб. Клубът ще се включи в дарителската кампания с две събития през предстоящия уикенд. 

В събота, 11 март, отборът на „Ботев“ от набор 2001 посреща състава на „Лудогорец“ в двубой от Елитната юношеска група до 17 години. Срещата ще се проведе на централния терен на клубната база и ще бъде с платен вход. Приходите от него ще бъдат дарени за лечението на Цветан Тричков. 

Билетите са на цена от 5 лв., а продажбата им започва от сряда /8 март/ в магазина на Клуба на привържениците на ул. „Нестор Иванов“ 1 в кв. „Кючук Париж“ и ще продължи в деня на мача пред стадиона в Коматево.

В същото време, в събота и неделя „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъде сред домакините на национален благотворителен футболен турнир за деца родени през 2006 г. Синът на Цветан Тричков е част от отбора на „Ботев“ в тази възрастова група. В подкрепения от БФС турнир ще се включат 28 отбора от Пловдив, София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Кърджали, Хасково и др. Всички постъпления от входните такси ще бъдат предоставени за лечението на Цветан Петров Тричков. Дарения ще се приемат по време на всички мачове от турнира. 

Подробна програма за двата дни на турнира може да видите в следните линкове: ДЕН 1 и ДЕН 2

В хода на двете събития ще има поставени кутии за събиране на дарения. Желаещите да помогнат за лечението на Цветан Тричков могат да го направят на следната ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

БАНКА ОББ, гр. Пловдив, бул. „Съединение“ №49

BIC: UBBS BGSF

IBAN: BG55UBBS80021055114440

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!