Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев с жест към феновете в деня на клубния патрон

ПФК „БОТЕВ“ ще отбележи по специален начин деня на своя патрон и падналите за свободата на България – 2 юни. Клубът ще участва в традиционната церемония пред паметника на Христо Ботев в Цар-Симеоновата градина. Веднага след нея венци ще бъдат поднесети и пред бюст-паметника на поета – революционер на клубната база в „Коматево“.

След отдаването на почит пред паметта на героите на България футболния клуб ще подари на своите привърженици възможността да се докоснат до спечелената на 24 май Купа на България. Трофеят ще бъде изложен във фен-магазина на базата, а всеки желаещ ще има възможност да се снима за спомен до ценното отличие в продължение на 10 дни. 

Магазинът ще отвори врати в 13:00 ч. на 2 юни и до 11 юни ще работи без почивен ден. От понеделник до петък работното му време ще бъде от 12:00 до 19:00 ч., а в събота и неделя от 10:00 до 14:00 ч.

Паралелно с изложението на Купата в магазина за фен-артикули ще бъде пусната в продажба фланелката, с която героите от финала срещу „Лудогорец“ бяха облечени по време на триумфалното шествие по улиците на Пловдив. На 2 юни черната тениска с надпис „Ботев я прегърна“ и изобразения под него трофей ще бъде на разположение на привържениците в лимитирани количества на цена от 15 лв. 

Клубът ще направи и специален жест за „жълто-черните“ фенове, като всеки, който закупи фланелка ще получи специален подарък – DVD с пълен запис на паметния финал и кадри от празненствата след „жълто-черния“ триумф.

Предложенията за ботевистите не спират дотук. Във фен-шопа ще бъде пусната и лимитирата серия от картички на футболистите, които позират с Купата на България. 

Освен това всички стоки в клубния магазин ще бъдат на промоционални цени с отстъпка до 30%. Още по-голямо ще бъде намалението за официалната фланелка от изминалия сезон, която вече има историческа стойност, като екипа, с който „БОТЕВ“ завоюва третата си национална купа и общо пето голямо отличие в клубната витрина.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!