Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Ботев с първа си тренировка в Агия Напа

Отборът на Ботев (Пловдив) пристигна в Агия Напа за втория си подготвителен лагер, който ще продължи до 14 февруари. „Канарчетата“ се настаниха около обед в петзвездния „Grecian Bay Hotel“, който е позициониран между брега на Средиземно море и терените, на които момчетата на Станимир Стоилов ще тренират в следващите две седмици. 

„Жълто-черните“ са доста добре запознати с обстановката, тъй като хотелът се намира на по-малко от 100 метра от този, в който Ботев бе отседнал миналата зима, а отборът ще се готви на същия тренировъчен комплекс, който използва и тогава.

След пристигането си в Агия Напа, футболистите имаха кратко време да отпочинат от пътя, след което направиха първата си тренировка. В заниманието се включиха всички 27 футболисти, които заминаха за Кипър. Тренировката продължи малко повече от час и премина изцяло с топка.

Програмата на „жълто-черните“ за събота предвижда две тренировки – в 10 и 16 часа. В неделя Ботев излиза срещу Заглебие (Любин) в първата си контрола от втория лагер на острова.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!