Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев пусна в продажба билетите за последния шампионатен мач за сезона

Ботев стартира продажбата на билети за мача с Арда (Кърджали). Срещата от последния кръг на Първа лига е във вторник (06.06) от 19:30ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Билетите вече са налични във фен магазина на центъра, както и във фен магазина на стадиона, намиращ се откъм ул. Богомил. 

Всички притежатели на клубни карти ще получат по един безплатен билет за мача, като пропуските могат да получат от касата на „Колежа“. Клубната карта, с която феновете могат да се възползват от много отстъпки, награди и право на участие в игри, може да бъде закупена от фен магазина на „Колежа“.

Всички фенове, закупили билети за мача и клубна карта, ще участват в игра с атрактивни награди, като голямата е електрически велосипед на стойност 3600лв.

Всички фенове, които закупят билети online до понеделник (включително), ще получат 20% отстъпка от цената на билета.

Цената на единичните билети е както следва:

Трибуна Юг – 15лв.

Трибуна Север – 15лв.

Трибуна Изток – 22лв.

Централна трибуна (блок А1 и А7) – 35лв.

Централна трибуна (блок А2 и А6) – 40лв.

Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 45лв.

Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 50лв.

Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 120лв.

– деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място)

– за всички останали сектори: деца между 5 и 14 години (включително) – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните

– за инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Билетите ще се продават на следните места, като ще бъдат налични и online:

– във фен магазина на клуба на центъра : ул. Райко Даскалов 40 (работно време: събота: от 10:00 до 17:00ч.; неделя: от 11:00 до 16:00 часа; всеки делничен: ден от 10:00 до 18:00ч.)

– във фен магазина на стадион „Христо Ботев“, намиращ се откъм ул. Богомил (работно време: събота: от 10:00 до 18:00ч.; неделя: от 11:00 до 18:00ч.; всеки делничен ден: от 10:00 до 18:00ч.)

– търговската мрежа на eventim на територията на град Пловдив:

бензиностанции OMV, билетна каса пред Община Пловдив, Технополис, Български пощи, Туристически информационен център Пловдив, Книжарница Orange, Билетна каса МаскАрт, магазин На тъмно, Античен театър, Комплекс СИЛА

– online в системата на eventim

Билетите за феновете на Арда (Кърджали), които са на цена 15 лева, ще бъдат налични в мрежата на eventim, както и на каса на гостуващия сектор в деня на мача.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!