Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Ботев пристигна в Бургас два дни преди реванша с босненците

С група от 21 футболисти отборът на „Ботев“ Пловдив пристигна в Бургас, където ще продължи подготовката си за срещата-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу „Зрински“.

В клубния автобус не се качи бразилецът Вандер Виейра, който със сигурност пропуска двубоите на тима в следващите няколко седмици заради фрактура на дясната ръка. Заедно с новите си съотборници в Бургас ще се подготвя последното попълнение в тима Георги Сърмов. Полузащитникът няма право да участва в двубоя с босненците, но ще тренира заедно с отбора.

Програмата на „канарчетата“ във вторник включва тренировка от 18.00 часа на стадион „Лазур“, която ще бъде отворена за журналисти в първите 15 минути. В сряда заниманието на „Ботев“ ще бъде закрито.

Групата на „Ботев“ в Бургас:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Йордан Христов, Костадин Дяков, Елведин Джинич, Артур Енрике, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Сивард Спрокел, Томаш Иршак, Борис Галчев, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Абел Анисе, Луис Педро, Ромарио Кортзорг, Тодор Неделев, Николай Павлов, Валери Домовчийски, Станислав Костов

Подобни статии

Подобни статии