Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев (Пловдив) започна инициатива сред българските клубове

Динамиката на футболния бизнес изисква от клубове да бъдат все по-иновативни и по-адаптивни към глобалните тенденциите.

Това е и една от причините Ботев (Пловдив) да инициира организирането на безплатни онлайн мрежови сесии, по време на които изявени професионалисти от редица футболни клубове в Европа ще споделят своя опит с българските си колеги.

Ще се засегнат теми като маркетинг и брандово развитие, създаване и продажба на спонсорски пакети, оптимизиране на клубни активи, привличане и комуникации с феновете.

Днес се проведе и първата онлайн среща, на която основен гост бе Пол Рийвс, Търговски директор на един от най-старите футболни клубове в света – Шефилд Юнайтед. Пол води Търговския отдел на Шефилд от почти 10 години. Отговаря за реализирането на Клуба в сферите на корпоративните партньорства, маркетинг, брандово и бизнес развитие, корпоративни и ВИП пакети, събития и мачова организация.

От октомври 2022, Пол също така е официален представител за Чемпиъншип в Търговския Комитет на Английската Футболна Лига (EFL).  

Срещата беше отворена за представители на всички клубове от Първа Лига и засегна наболели за българския футбол теми, сред които оптимизиране на клубните активи, брандово позициониране, активации с феновете и увеличаване на посещаемостта по стадионите. 

Футболен клуб Ботев (Пловдив) изказва своите благодарности към Пол Рийвс за готовността му да се включи в тази инициатива и за вниманието, с което подходи към всеки зададен към него въпроси по време на срещата.

Благодарим на клубовете в България, които откликнаха на нашата покана. Ще продължим да привличаме и споделяме интересни футболни събеседници и вбъдеще. 

Поднасяме благодарности и към Илиян Бойчев, който умело модерираше срещата за всички участници.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!