Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев (Пловдив) се сдоби с нов партньор в лицето на Praktis

Ботев (Пловдив) се сдоби с нов партньор в лицето на Praktis. Една от водещите вериги строителни хипермаркети на Балканите подписа едногодишно партньорство с „жълто-черния” клуб.

След 20 години на пазара и 9 хипермаркета, разположени на територията на 7 от най-големите български градове, Praktis продължава своето устойчиво развитие благодарение на ценностите, залегнали в основата на компанията: трудолюбие, отговорност, качество, компетентност и сигурност.

Освен разнообразие от продукти и услуги, от компанията се стараят да предоставят добро качество на разумни цени, за да направят пазаруването в Praktis едно наистина приятно преживяване за цялото семейство и да вдъхновят своите клиенти да изградят дома на мечтите си.

Като част от настоящото партньорство, хипермаркети Praktis ще предоставят 10% намаление за притежателите на КЛУБНА КАРТА за сезон 2023/24 на всички артикули на редовна цена в своите обекти в страната. Всеки може да заяви своята отстъпка многократно на касите на хипермаркета след предоставяне на КЛУБНА КАРТА.

Алексей Киричек, Търговски директор на Ботев Пловдив, споделя: „Изключително сме щастливи, че такъв голям, добре разпознаваем и надежден партньор като хипермаркетите Praktis, се присъедини към нашето портфолио от партньори за сезон 2023/24. Гледаме напред към едно дългосрочно партньорство, което ще спомогне на Клуба да предложи добавена стойност на всички притежатели на Клубни карти.“

От Praktis допълват: „С разрастването на нашия бизнес идва и отговорността да бъдем добър съсед, приятел и работодател, да подкрепяме и помагаме, с каквото можем на добрите каузи. Осъзнаваме, че нашето благоденствие зависи от благоденствието на нашите клиенти и партньори, и се стремим да бъдем активен катализатор на устойчиво развитие и положителна промяна в света, в който живеем.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!