Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев (Пловдив) подкрепя „Нощ на Ангелите“ в помощ на малкия Божидар

Ботев (Пловдив) изразява подкрепата си към кампанията „Нощ на Ангелите“. Тази година кампанията е в помощ на малкия Божидар.

Нашият Клуб ще се включи с екип от настоящия сезон, като фланелката е разписана от футболистите на мъжкия отбор. На предстоящия домакински мач с тима на Берое ще има кутии, в които „жълто-черните“ фенове ще могат да направят дарение за малкия Божидар.

В кампанията ще участват още над 100 заведения и търговски обекти от Пловдив и ще се състои на 17-ти септември. Призивът отново е в благотворителното събитие да се включат представители на бизнеса, творци и хора, които искат да помогнат, а целта е да се съберат 80 000 лева за лечението на Божидар.

През миналата година благотворителната кампания бе в помощ на „жълто-черния“ привърженик Ангел Краевски, като инициативата включи огромен брой приятели на Ангел, привърженици на Ботев и жители на Пловдив. Кампанията прескочи пределите на Пловдив, а за по-малко от месец бе събрана огромна сума и лечението на Ангел завърши успешно, като в момента „жълто-черният“ фен е при семейството си.

Повече информация за кампанията вижте тук:

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!