Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

Ботев представя своя обновен официален уебсайт и започва да приема Биткойн плащания

В навечерието на градското дерби Ботев (Пловдив) обявява две ключови нововъведения, подчертаващи амбициите на клуба за бъдеще, изпълнено с иновации, подхранващи успехи на терена.

Клубът разкрива своя обновен уебсайт. Новата платформа не е просто информационен портал, а модерното лице на клуба пред феновете и световната футболна общност. 

Освен това, с днешната дата, точно 15 години след като Сатоши Накамото представи революционната биткойн технология за евтини, бързи, сигурни и безгранични разплащания, Ботев (Пловдив) дава възможност на своите привърженици и широката общественост да използват биткойн в клубните фен магазини, както и на кетъринг точките, разположени на централната трибуна на стадион „Христо Ботев“ по време на мачове на „канарчетата“. Скоро тази опция ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуба.

“Ентусиазирани сме от тази технология, която създава нови възможности и има потенциал да стане неизменна част от живота ни, както се случи и с интернет.” сподели президентът на клуба ни Антон Зингаревич.

Като стимул за феновете и биткойн общността в България, Ботев предлага 10% отстъпка на всички продукти, закупени с биткойн през ноември.

Ботев (Пловдив) реализира новия проект в партньорство с глобалния лидер за приемане на биткойн плащания BTCPayServer – единственият платежен процесор в света, позволяващ на онлайн търговци да приемат плащания с 0% такси.

“Насърчаването на местното приемане на биткойн беше основният ни фокус тази година. Виждайки нашия проект с отворен код да работи за местните общности, е изключително удовлетворяващо. Ще продължаваме да подкрепяме подобни трансформиращи начинания” сподели Николас Дориер от BTCPayServer.

Имплементацията на плащанията се реализира с техническата подкрепа от CryptoDesk.bg и биткойн ПОС терминалите на BitcoinizePOS.

Реализирайки тези иновации заедно с редица други образователни и социално-отговорни инициативи, Ботев (Пловдив) затвърждава позицията си на лидер, устремен да модернизира и популяризира футболната игра. Отдадеността на клуба към прогреса обещава вълнуващи времена за своите фенове, пловдивчани, както и за широката футболна общност.

Подобни статии

Подобни статии