Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Ботев (Пловдив) бе на най – голямата Биткойн конференция в Европа

Биткойн отделът на Ботев направи значително впечатление на най-голямата биткойн конференция в Европа, Биткойн Прага 2024. Присъствието на клуба беше белязано от специален щанд и енергичната поява на любимия ни талисман „Бенкса“.

Клубът укрепи взаимотношенията си в Биткойн общността. Екипът беше развълнуван да се свърже отново с BTC Pay Server, нашият партньор, позволяващ безпроблемни продажби на стоки без KYC и посредници използвайки криптовалутата Биткойн.

Георги Манолов, Биткойн директорът на Ботев, участва в панелна дискусия на събитието. На нея се обсъдиха темата за масовото възприемане и интеграция на Биткойн със Софи Накамото, Ричард Тейлър, Нейтън Дей и Роман Мартинез.

Акцент на събитието бе повторната среща на Ботев с Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на Microstrategy, който получи персонализирана Botev Bitcoin Bolt карта, програмирана на BTC Pay Server. Поръчайте своя тук.

Ботев обсъди и възможностите за сезон 2024/25 с изпълнителния директор на Blockstream Адам Бак и изпълнителния директор на Strike – Джак Малърс.

ПФК Ботев Пловдив продължава да върви по пътя в интегрирането на Биткойн технологията на 360° в нашата организация, като създава нови партньорства и изгражда бъдещето на Биткойн-ориентираните спортове.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!