Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

ПФК Ботев на Биткойн Атлантис: Възприемане на иновации и сближаване с Биткойн общността

На красивия остров Мадейра, Португалия, ПФК Ботев Пловдив представи клуба на първата си Биткойн конференция, откакто възприе Биткойн технологията на 31 октомври 2023 г.

Конференцията “Bitcoin Atlantis” се проведе от 1 до 3 март на стадиона Маритимо на местния футболен клуб. Президентът на Ботев, Антон Зингаревич и Биткойн директорът на клуба, Георги Манолов, се впуснаха в света на дигиталните възможности, свързвайки се с Биткойн, Nostr и футболни ентусиасти от целия свят.

Бизнес екипът на Ботев бе домакин на главния изпълнителен директор на компанията JAN3 Самсън Моу и техния CSO сръбския принц Филип Караджорджевич. Клубът наскоро подписа стратегическо партньорство с JAN3 с цел ускоряване на масовото възприемане в света чрез футбола.

Ключови бяха срещите на ръководството на Ботев с глобални лидери и предприемачи в сферата на Биткой в лицето на Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на Microstrategy, Джак Дорси, основател на Twitter и основен подръжник на комуникационния протокол Nostr и Лин Олдън, икономически анализатор и инвеститор.

Не на последно място, Ботев резмени фланелки с клуба Реал Бедфорд на Питър Маккормак, който отчасти послужи като вдъхновения за нашия клуб да приеме Биткойн технологията. Биткойн журналистът Джо Накамото, който наскоро публикува своя документален филм за Ботев, беше своеобразен рефер на кратка битка между Биткойн директора на Ботев, Георги Манолов и собственика на Реал Бедфорд –  Питър Маккормак, с което предвещава скорошна футболна среща между двата тима.

Ботев Х Биткойн

Екипът на Ботев е вдъхновен от визионерската презентация на Жоро Николов на Plovdiv Bitcoin Meetup, където той сподели пророчеството, че „Най-доброто за Ботев и Биткойн тепърва предстои“. Поради това клубът с гордост стартира новата си колекция  „The ₿est for Botev and Bitcoin is Yet to Come“ . Налична както в  нашия онлайн фен магазин така и във физическите ни обекти в град Пловдив.

Купете го ТУК!

С всяка покупка от колекцията „The ₿est is Yet Come“ директно участвате в нашата специална томбола. Щастливият победител ще получи 2 билета VIP SkyBox Experience, предлагащи несравнима гледка и удобство по време на мач на любимия жълто-черен клуб.

Победителят ще бъде изтеглен в деня на преполовяването на биткойн, така нареченият Halving Day – очаква се той да бъде на 19 април.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!