Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Ботев изпрати 2013-та с тържество, феновете избраха Неделев за №1

Ботев Пловдив изпрати футболната 2013 година с коледно тържество. На символичната дата – 19.12., ресторант „Амбасадор“ в „Тримонциум Принцес Хотел“ приюти стотици ботевисти, начело със собственика на клуба Цветан Василев, цялото спортно-техническо и административно ръководство, футболисти от представителния отбор, ветерани и привърженици на най-стария футболен клуб в страната.

Партито бе открито от председателят на Сдружение ФК Ботев Апостол Апостолов, а след него обръщение към ботевистите направи Цветан Василев:

„Когато поех тежкия кръст да стана съпричастен към бъдещето на Ботев, аз направих това заради безрезервната любов, която видях у феновете на този велик клуб. Не трябва да съжаляваме за нищо направено до момента, въпреки че Ботев не изглежда така, както искам. Нашето желание е да направим отбор, който не е еднодневка, а достоен наследник на традициите на града и клуба. Нека проявим търпение и толерантност, и да си помагаме взаимно в преодоляването на грешките. Бъдете сигурни, че Ботев скоро ще бъде най-добрият отбор в България“, заяви благодетелят на Ботев.

На тържеството бяха наградении победителите в анкетата за най-добър футболист за 2013 година. С гласовете сипривържениците на Ботев определиха за номер едно Тодор Неделев, а неговиподгласници станаха Адам Стаховяк и Йордан Христов. Неделев, който пристигнасъс закъснение от София, където бе на церемонията за „Футболист нагодината“, бе посрещнат на крака и със скандирания от присъстващите. Приполучаването на своя приз с бурни овации за представянето си с жълто-чернияекип бе награден и Данчо Христов.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!