Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев и SWIPE.BG си подават ръка за едно по-устойчиво бъдеще

Съвместната кампания е насочена към жълто-черните“ фенове и цели популяризирането на кръговата икономика.

Според повечето специалисти търговията със стоки втора ръка вече има сериозен дял в развитите икономики, но в нашата страна все още са малко областите, в които има напредък.

Подобно е и положението при мобилните телефони втора ръка, където доскоро основна част от обявите се публикуваха във форуми или сайтове за общи продажби.

Swipe.bg е първата българска платформа, през която потребителите купуват и продават мобилни телефони втора употреба. Тя предоставя на клиенти възможности за продажба на техните употребявани смартфони.

Процесът е бърз, лесен и сигурен – от попълването на въпросника за продажба до получаването на парите по сметка отнема до 24 часа. Клиентът има пълен контрол и знае какво се случва с телефона му, а ако реши, може дори да се откаже от сделката.

След като ги получат, специалисти на фирмата ги проверяват, сертифицират и продават на потребители, които искат да получат качествени и работещи телефони, но на по-достъпни цени, с 2 години гаранция и 30 дни право на връщане.

В България има над 13 милиона активни смартфона, споделя създателят на Swipe.bg Михаил Димитров. Това означава повече от два телефона на глава на населението.

Според последите проучвания, през 2022г, 5 милиарда телефона са изхвърлени в световен мащаб, като всеки от тях се равнява на 80 кг. въглероден двуокис в природата.

50% от българите пазят стар мобилен телефон в някой шкаф, който след 4-5г. прекарани там е вече технически и морално остарял и бива изхвърлен.

Ботев (Пловдив) винаги се е стремял да допринася за едно по-устойчиво и зелено бъдеще и винаги е бил съпричастен с каузи и проекти, целящи опазването на околната среда.

Като част от съвместната кампания, всеки фен на отбора, който реши да продаде стария си смартфон през платформата на SWIPE, може да използва специален промо код BOTEV1912 в процеса на регистрация на устройство.

След успешно завършената регистрация за продажба на устройство, „жълто-черният“ фен ще получава ваучер за 10% отстъпка във фен-магазина на Ботев, а при финализиране на продажба, ще получава и безплатен билет за домакински мач на канарчетата. (кампанията е валидна за всички регистрации за продажба на устройство на платформата на Swipe.bg с промоционалния код BOTEV1912, направени в периода 05.04 – 20.04.2023)

Повече информация за процеса на продажба може да намерите тук: https://swipe.bg/prodai

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!