Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев и ресторант Авокадо сключиха партньорство

Ботев (Пловдив) сключи ново стратегическо партньорство, с което продължава да показва желание за съвместно партньорство с бизнеса на град Пловдив.

Ресторант „Авокадо“ през годините бе гостоприемен домакин на пловдивчани, живеещи с „жълто-черно“ сърце. 

Управителят на ресторанта е един от тези, които помогнаха на клуба в труден момент, преди 3 години, и ние сме изключително радостни, че успяхме бързо да намерим общи цели, които да следваме и да си помагаме в тяхното изпълнение. 

Като част от кампанията всеки притежател на „VIP“ клубна карта и на клубна карта „1912“ ще може да се възползва от 10% отстъпка от сметката си в заведението.

„За нас е изключително важно да си партнираме с бизнеси, които са ботевисти, вярват в „жълто-черната“ идея и са готови да си помагаме в преследването на общите ни цели. Костадин е човек, който е помагал в миналото на Ботев (Пловдив) и още в началото на разговорите успяхме да срещнем идеите си в една посока. Сигурни сме, че това партньорство е ключово, защото показваме на „жълто-черните“ фенове и на цялата общественост, че Ботев (Пловдив) може да предложи бизнес решения не само за най-големите компании, а и за средни и малки бизнеси, които показват добра бизнес далновидност и виждат потенциал във взаимоотношенията с нашия клуб. Съветвам всички наши фенове да опитат менюто в „Авокадо“, защото е добре подбрано и вкусно“ – Алексей Киричек – изпълнителен директор на ПФК Ботев (Пловдив)

„Партньорството с Ботев Пловдив е един красив етап в развитието на ресторанта и вярвам, че ще се борим ежедневно да предоставим максимално качество на всички пловдивчани и гости на града!“ – допълни Костадин Ненков – управител на ресторант Авокадо

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!