Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев и RadioPlay Media в партньорство с цел популяризирането на спорта и изкуството

“Жълто-черният“ клуб ще си партнира с най-голямата радио група – RADIOPLAY MEDIA, като целта на двете страни е взаимното популяризиране на събития и продукти от двете портфолиа – футбол и музика.

RADIOPLAY MEDIA звучи с музиката и гласовете на БГ Радио, Радио 1, Радио 1 Рок, Радио Енерджи, Радио Вероника, Радио Nova, Радио Nova News, Авторадио и CITY Radio & TV.

Над 3 милиона слушатели месечно! 9 радиостанции, 1 музикална телевизия, 1 мобилно приложение и безброй верни приятели. Аудиторията на RADIOPLAY MEDIA обхваща всички сегменти на българската публика.

RADIOPLAY MEDIA предлага съдържание, което задържа интереса и създава връзка със слушатели с различен социален статус, музикален вкус и начин на живот.

Екипът, който стои зад RADIOPLAY MEDIA вече 22 години е неоспорим лидер на българския пазар и поддържа най-високо ниво на качество на програмно съдържание във всяка една от радиостанциите си, като същевременно управлява едни от най-развитите и ангажиращи профили в социалните мрежи.

Мими Вишева, Мениджър Партньорства в Ботев (Пловдив), споделя:

“Това партньорство е изключително важно за нас, защото отваря врати към огромната аудитория, с която разполагат радиата от групата. С екипа на RADIOPLAY MEDIA споделяме много общи ценности – любов към спорта и музиката, поглед към подрастващото поколение и постоянна комуникация с него, креативност, развитие и новаторство. Това партньорство е комбинация от всичко това и заедно ще надграждаме в тази посока. Благодарим на RADIOPLAY MEDIA, че ни припознаха като свои съмишленици!“

Весела Матеева, Регионален директор на RADIOPLAY MEDIA:

„Много се вълнувам и съм безкрайно щастлива, че в нашия град има млади хора, заредени с толкова енергия и идеи за създаването, развитието и поддържането на ценности като любов към спорта и музиката, респективно към българския спорт и българската музика в подрастващото поколение. Защото то е нашето бъдеще и смисъл! Благодаря на жълто – черния клуб за поканата за партньорство! Вярвам, че заедно ще постигнем много!“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!