Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев и Lazarini обединяват сили в едно ново и различно партньорство

Клубът с гордост представя своя нов партньор в лицето на един от най-доказалите се модни брандове в България, който ще се грижи за официалната визия на „жълто-черните” футболисти и целия щаб.

Историята на LAZARINI започна през далечната 1995 г. в гр. Пловдив, базирайки се на една мечта за пренасяне на италианските модни традиции в българската култура. Две десетилетия по-късно LAZARINI успя да утвърди своето място на модната сцена, превръщайки се в един от водещите модни брандове за елегантна мъжка мода с хиляди доволни клиенти и 11 търговски обекта в страната.

Николай Лазаринов Лалев, Оперативен мениджър на LAZARINI, споделя: „За целия екип на LAZARINI е огромна привилегия и истинска чест да се грижим за визията на футболистите от ПФК „Ботев“ Пловдив и целия треньорски щаб. Имайки предвид историята на LAZARINI, както и това, че модният бранд е създаден именно в града под тепетата, това партньорство значи много за нас, тъй като чрез него се докосваме до един от символите на Пловдив. Спомням си веднъж, когато родителите ми бяха подарили тениска на клуба, бях още дете… еуфорията беше огромна. Щастлив съм, че сега виждам тази еуфория и във футболистите на „Ботев“, когато те обличат костюмите на LAZARINI, изработени със символите на отбора. Надявам се да запазим това партньорство още дълги години, в които да радваме всички „жълто-черни“ фенове чрез облеклата, които създаваме в цветовете на любимия клуб.”

Партньорството не подминава и феновете, които ще станат свидетели на различни колаборации между двата бранда през сезон 23/24, като първите два артикула в цветовете на Ботев, произведени от LAZARINI, са вече налични във фен-магазина на стадион „Христо Ботев”.

Като допълнение, LAZARINI предоставя 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ СВОИ АРТИКУЛИ НА РЕДОВНИ ЦЕНИ ЗА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА КЛУБНА КАРТА . Всеки може да получи своята отстъпка в търговските обекти на LAZARINI в страната.

Мими Вишева, Мениджър Спонсорства на „жълто-черните” допълва: „Няма нищо по-хубаво от това, един успешен бранд като LAZARINI, да реши да си партнира с Ботев. Всеки един уважаващ себе си клуб в Европа спазва официален еталон на обличане, като това показва едно уважение към всеки, който е дошъл да гледа своите любимци. Вярваме, че феновете също ще останат приятно изненадани от артикулите, които подготвяме съвместно с LAZARINI.”

За повече информация посетете https://bit.ly/lazarini_fashion

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!