Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

БОТЕВ ПЛОВДИВ „ХАКНА ИГРАТА“

ПФК Ботев Пловдив с радост представят новия си официален партньор – HACK®, хидратираща напитка, която всеки геймър познава. 

ХАК ДРИНКС ООД е българска фирма, създадена през 2023 година като иновативен стартъп проект на Кристиян Николов – Криската и Ивайло Колев. Търговска марка HACK®™ се отличава със специфична брандова идентичност, инкорпорираща модерна,креативна и ексклузивна визия и концепция за достъпни продукти, създадена за феновете и последователите на KRISKATA и KRISKATA PRODUCTIONS

Сключвайки партньорство с HACK®, ПФК Ботев Пловдив си проправя път към изцяло нова аудитория. Сделката е от изключителна важност за приобщаването на възрастова група 7 – 18 г.  и цели да обвърже „жълто-черния“ клуб с бранда на един от най-популярните български Ютубъри. 

HACK® цели да даде здравословна алтернатива на напитките, които семействата и младежта консумират в ежедневието си. Налична е в шест различни вкуса, като всяка една от напитките доставя на тялото, част от дневния прием на витамини и минерали, от  които се нуждае. Не съдържат захар и кофеин, което ги отличава от масовите продукти на пазара. 

ПФК Ботев Пловдив и HACK® ще организират редица мероприятия, с които да увеличат вниманието на обществото относно важността в развитието на детския спорт, както и открити срещи на стадион „Христо Ботев“, с които да покажем на широката аудитория мащабите на най-новия и модерен стадион в България.

Логото на HACK® ще стои на официалните мачови фланелки на юношеския отбор на Ботев U15 до края на сезон 2023/2024.

Алексей Киричек, изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив: „Ботев Пловдив, пазител на традициите и романтизма в българския футбол, осъзнава важността в новаторството и комуникацията с най-младите. В партньорството с HACK® желаем да достигнем до по-широка детска аудитория, на която да покажем социалния аспект в нашите действия и в която да възпитаме „жълто-черната“ любов.“

Кристиян Николов – Криската, инфлуенсър и основател на търговска марка HACK®: “Подкрепата за децата и спорта и здравословния начин на живот е наша кауза и отговорност пред стотиците ни хиляди последователи. Активният спорт за подрастващите и младите хора в България е модерният начин за възпитание на духа, приучаване към борбеност и принадлежност и работа в екип. Ние вярваме, че тези ценности са закодирани във всеки млад човек, но само добрият пример може да ги осмисли и вдъхнови за нови победи на спортния терен. ПФК Ботев Пловдив дава основата на футбола в България и е един от символите на град Пловдив вече 112 години. За нас е чест да дадем своя принос за развитието на „жълто-черния“ клуб, както и за младите талантите от академията.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!