Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев и COSORI в съвместна кампания за здравословното хранене 

Храната има специално значение по света. Без значение кой си и къде живееш, готвенето и споделянето на храна изграждат дълбока човешка връзка.

Cosori създава иновативни кухненски уреди за любители готвачи по целия свят. Акроним на “cooking smarter with originality and inspiration” (в буквален превод „готви умно с оригиналност и вдъхновение“), което отразява основните ценности на бранда от неговото създаване през 2017 г., брандът е добре известен с неговите кухненски уреди, особено с наградената серия фритюрници с горещ въздух. 

През 2024 г. Ботев Пловдив и Cosori си поставят за цел популяризирането на здравословния начин на хранене, особено сред подрастващите, през редица инициатива. Младите футболисти от академията на „канарчетата“ и децата от Футболно Училище Ботев ще могат да присъстват на дегустационни сесии, на които ще им бъдат дадени полезни съвети за това как сами да приготвят лесен, вкусен и здравословен обяд.

Като част от кампанията, всеки „жълто-черен“ фен ще може да се възползва и от 10% намаление на продуктите на www.cosori.bg с промо код botev1912.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!