Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Борис Галчев е футболист на Ботев

Полузащитникът Борис Галчев е поредното попълнение в зимната селекция на „Ботев”. Той пристига в клуба от „Динамо” Букурещ, след като разтрогна договора си с румънците. Контрактът на Галчев е за 1,5 години.

Веднага след като парафира с „Ботев”, новото попълнение се присъедини към лагера на отбора в Гърция, а малко по-късно през деня ще направи и първа тренировка с новите си съотборници.

Борис Галчев е роден на 31.10.1983 година. Преди да бъде привлечен в „жълто-черните” редици, 29-годишният халф е играл за „Пирин” Благоевград, ЦСКА и „Динамо” Букурещ. Попада и в разширения състав на настоящия селекционер на България Любослав Пенев.

„Има няколко причини, поради които избрах да продължа кариерата си в „Ботев”. Едната от тях е, че много сериозен треньор като Станимир Стоилов ме поиска, а другата е възможността да играя пред публиката на този клуб, която е известна на всички в България. Вижда се, че в този клуб се работи на високо ниво и с перспектива. Надявам се да ни потръгне и да финишираме в тройката в края на сезона”, коментира пред официалния сайт своя трансфер Борис Галчев.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!