Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Бобан с лека травма, под въпрос за Уигън

Централният защитник на Ботев Бобан Грънчаров може да пропусне приятелският мач срещу Уигън. Причината е контузия в бедрото, която македонският национал получи на вечерната тренировка във вторник.

Бобан е с пресечен мускул на левия крак след сблъсък със съотборник. Травмата не е тежка, но попречи на Грънчаров да вземе участие в сутрешното занимание в сряда и докато колегите му бяха на терена той тренира във фитнеса. Защитникът ще пропусне и втората тренировка за деня, а утре сутрин ще стане ясно дали той ще може да играе срещу Уигън.

Бобан Грънчаров е единственият футболист със здравословен проблем в лагера на „канарчетата”. Всички останали се готвят пълноценно в последните дни от лагера в Австрия.

Първата тренировка в сряда премина под дъжда в Бад Леонфелден, който обаче по никакъв начин не развали настроението в отбора. „Жълто-черните” завършиха заниманието със завързана игра на половин терен, в която оранжевият отбор в крайна сметка спечели с 4:2. Головете за победителите вкараха Йордан Христов (2), Тодор Неделев и Станислав Костов, а за загубилите се разписаха Томаш Иршак и помощник треньорът Костадин Видолов.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!