Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Благодарим Ви, Ботевисти!

Ботев се класира за полуфиналите за Купата на България. За четвърта поредна година любимият ни отбор е във финалната четворка в турнира за Купата.

По подобие на приказката от преди 4 години, пътят към трофея мина през Стара Загора. Битката отново бе на „Трейс арена“, а победата отново бе извоювана по труден за нашия тим начин.

Във вчерашния ден успехът дойде с огромната помощ от 12-ия играч на Ботев. Играч, който през всичките 120 минути не спря да дава максимума от себе си, давайки сили и увереност на „жълто-черните“ играчи на терена.

Публиката на Ботев подкрепи отбора безрезервно и до последен дъх в момент, в който тимът се нуждаеше именно от 12-ия си играч. Въпреки пропуските пред противниковата врата и лошото развитие на срещата, Вие продължихте да подкрепяте отбора с всички сили.

Преди четири години авторът на победното попадение бе сред Вас, на трибуните. Сега той бе долу на терена и донесе радостта на „жълто-черното“ семейство, слагайки точка на прекрасна атака.

Мечтата на всички нас – да върнем Купата у дома, е все по-близо и благодарение на Вашата подкрепа изкачихме още едно стъпало по пътя към финала. Когато публиката и отборът са едно цяло Ботев може да преодолее всеки един съперник.

Благодарим Ви за подкрепата до последен дъх!

Само Ботев!

От футболистите, треньорския щаб и ръководството на Ботев (Пловдив)

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!