Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Билети за Лудогорец, свободен вход за Купата

Продажбата на билети за двубоя Ботев – Лудогорец от предпоследния есенен кръг в „А” група, ще стартира седмица преди мача. Те ще бъдат на разположение на  „жълто-черните” привърженици от сряда (21.11) във фен-магазина на стадион „Христо Ботев”, който ще бъде с традиционното  си работно време, като в събота ще работи извънредно от 9.00 до 15.00 часа и ще почива само в неделя.

По примера от срещата с ЦСКА, цената на билетите в предварителната продажба и тази в деня на мача ще бъде различна. До края на работния ден във вторник (27.11) талоните ще са на стойност 5 лева, а в часовете преди двубоя – 7 лева. Разликата в цената за ученици и пенсионери няма да има и те ще влизат на стадиона срещу 2 лева.

За централната трибуна ще бъдат пуснати в продажба ограничен брой билети по 12 лева.

В същото време ръководството на клуба реши да пусне свободен вход за мача реванш в турнира за Купата на България срещу Евроколеж. Двубоят е в събота от 11.00 часа в Брестник, а зрителите ще влизат на трибуните на стадион „Беркут” безплатно. Въпреки това, на входовете ще се осъществява контрол и влизащите ще бъдат проверявани за забранени за внасяне предмети.

На ложите на стадиона в Брестник ще бъдат допускани само притежателите на карти за ложата на „Колежа”.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!