Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Билети за дербито в Търново на Колежа

Билети за мача Етър – Ботев ще бъдат пуснати във фен-магазина на стадион „Христо Ботев”. Двубоят от 18-ия кръг е последен от втория етап на първенството, а след него ще бъде теглен жребият, който ще определи реда на срещите и домакинствата от заключителния трети тур.

Мачът във Велико Търново е поредният с огромно значение за „жълто-черните”, тъй като преди него футболистите на Милен Радуканов изостават на 6 точки от водачите Етър и Любимец. При успех на стадион „Ивайло” Ботев ще върне позициите си в оспорваната битка за върха в класирането.

Във фен-шопа на „Колежа” ще бъдат пуснати 200 билета на цена от 4 лева. Срещу сумата от 10 лева, включваща билет и пътни, клубът организира и екскурзия за желаещите да подкрепят отбора в дербито на Изтока.

Билетите се очакват в сряда следобед, като веднага след пристигането им в Пловдив започва и тяхната разпродажба. Пропуски за „жълто-черните” фенове ще има и на касите във Велико Търново на същата цена. Записванията за екскурзията продължават до петък на обед.

Срещата Етър – Ботев е в събота от 15.30 часа на стадион „Ивайло”.

Тежкият сезон за всички бултраси е в разгара си и приближава своята решителна фаза. Нека в старопрестолния град да демонстрираме характерната за клуба-столетник сила и воля за победа, която може да върне духа на отбора точно навреме.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!