Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Билети и организация за Ботев – Левски

Във връзка с двубоя от XII кръг на Първа професионална лига между отборите на „Ботев“ и „Левски“, ПФК „Ботев“ информира следното: 

Билети:

* Билетите за Централната трибуна на „Футболен комплекс Ботев 1912“ са изчерпани. Продължава продажбата на пропуски за Трибуна Юг на цена от 8 лв. 

* Разпространението на билетите за Трибуна Юг ще се осъществява в деня на мача /неделя/. От 13:00 до 15:30 ч. талоните ще се продават в клубния фен-магазин, а след 15:30 – на касите пред съоръжението.

* Събота е почивен ден за фен-магазина, а работният му график в неделя е от 13:00 до 20:00 ч.

* Билети за привържениците на „Левски“ ще се продават в неделя след 15:30 ч. на обособена каса до входа за Сектор Гости. Броят на билетите за гостуващата публика е 350.

Достъп:

Поради ремонтните дейности на Коматевско шосе, достъпът до „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъде следният за привържениците на двата отбора:

* Привържениците на „Ботев“ ще могат да се придвижват до комплекса по два маршрута – през обходния път от кв. „Остромила“ и от околовръстния път през Коматевско шосе (кръстовището за с. Първенец).

* Привържениците на „Левски“ ще бъдат допускани до базата в „Коматево“ от околовръстното шосе по ул. „Захаридово“ (кръстовището за с. Марково).

Вратите на комплекса ще отворят в 15:30 ч. Двубоят е с начален час 17:30 ч.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!