Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Без контузии след победата над Сливен

Футболистите на Ботев Пловдив се отърваха без сериозни контузии след мача със Сливен. По-малко от 24 часа след победата над „воеводите”, Милен Радуканов изведе отбора на първа тренировка за новата седмица.

В нея играчите бяха разделени на две групи. В едната попаднаха титулярите от неделния двубой, които завъртяха няколко обиколки и се прибраха за възстановяване. Влезлите като резерви и тези, които не се появиха в игра бяха натоварени по-сериозно, като в тренировката с тях се включиха и треньорите Радуканов, Светльо Петров и Коце Видолов.

На облекчен режим се готвеха лекуващите травми Николай Димитров, Ирфан Юсеинов, Мартин Димов и Стефан Киков. Последният направи няколко спринта, с които провокира максимално травмирания си мускул и показа, че е близо до завръщане в основната група.

До петък „канарите” ще тренират по веднъж на ден. Преди заниманието във вторник, футболистите и спортно-техническият щаб ще се наредят пред клубния фотограф за снимка за новия календар.

В събота Ботев посреща втория в класирането на Източната „Б” група Черноморец Поморие в поредния си важен мач за сезона. При победа „жълто-черните” ще се изравнят по точки с противника. Двубоят е от 14.30 часа на „Колежа”.


Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!