Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Балтанов след контузията: Започвам да мисля за лечението, ще бъда близо до отбора

Капитанът на „Ботев“ Лъчезар Балтанов се съгласи да запознае обществеността с начина, по който приема новината за предстоящото си дълго отсъствие от терена. Халфът е с разкъсани връзки на коляното, а травмата ще го извади от игра до края на годината. Балтанов приема хладнокръвно фактите и призовава „жълто-черната“ публика за единство и подкрепа към отбора в тежките сблъсъци през новия сезон.

„Беше тежко да чуя диагнозата и да науча, че ще отсъствам дълго от терена, особено в навечерието на първенството, когато всички вече се настройваме на началото на новия сезон. Наистина е тежко, но това са фактите и съм длъжен да ги приема такива, каквито са. Искам час по-скоро да мине операцията и да фокусирам вниманието си върху възстановяването. Ще направя всичко, което зависи от мен, за да се завърна по-силен и колкото е възможно по-бързо на терена“, заяви Балтанов.

„Ще бъда неотлъчно до отбора, въпреки травмата. Гласували са ми доверието да бъда капитан и ще помагам, с каквото мога извън терена. Съотборниците и треньорите ще могат да разчитат на съдействие за всичко, с което мога да бъда полезен“, допълни „жълто-черният“ №17.

„Призовавам привържениците да подкрепят отбора. Започваме първенството с дерби. Съжалявам, че няма да участвам в него, но знам, че можем да започнем с победа и публиката може да помогне много това да се случи. Нека феновете вярват в момчетата, защото те имат потенциал и можем да изградим силен отбор. Вярвам, че ни очаква вълнуващ сезон, в който заедно ще имаме поводи за радост“, завърши капитанът на „Ботев“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!