Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Бакалов: Очаквам качествен мач и победа за нас

bakalov.jpg

Качествен мач, който да надхвърли с много нивото на „В” група очаква Марин Бакалов от срещата между „Нефтохимик” и „Ботев” в неделя. Той заяви, че задачата пред неговите футболисти е да покажат качествен футбол и да си тръгнат от Бургас с 3 точки.

„Свидетели сме на голяма еуфория около предстоящия двубой и това е напълно обяснимо. Двата клуба имат своите традиции и очаквам да направим мач, който да надвиши много групата, в която се намираме. Ще играем на прекрасен терен, а срещу нас ще имаме противник, който опитва да играе добър футбол. Надявам се нашият отбор да покаже най-доброто от себе си и да се поздравим с победата”, заяви рекордьорът по мачове в елита на българския футбол.

Бакалов определи група от 19 футболиста, които заминават за Бургас в 8 сутринта в събота. Часове преди мача един от тях ще отпадне от тимовия лист. Контузии вадят от треньорските сметки Иван Танчовски, Иван Площаков и Стефан Костадинов. Светослав Асенов ще е под въпрос до последно заради проблем с коляното, но въпреки това крилото тръгва с групата към морето. Напълно готов за игра е Димитър Байрев.

Запитан от журналистите, Марин Бакалов коментира и спекулациите в някои медии, които пращат на „Колежа” Велислав Вуцов и Александър Алексанров – Кривия.

„Нормално е да се говорят подобни неща, когато става дума за „Ботев” и особено след интереса на г-н Цветан Василев към клуба. Не сме влизали в контакт с Вили Вуцов и въобще не е ставало въпрос за негово идване. Същото е положението и със Сашо Александров. Не сме разговаряли с него. Той не влиза в плановете ни за селекция.”

Бакалов каза още, че се надява Атанас Курдов да остане в отбора и за следващия сезон. „Не можем да спираме никого, защото нашите футболисти играят без договори. Моето желание е Курдов да остане при нас не само през пролетта, но и в професионалния футбол.”

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!