Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Астана – Ботев онлайн в сайта на TV7

Гостуването на Ботев Пловдив на Астана в първия мач от първия предварителен кръг на Лига Европа ще бъде излъчено на живо в сайта на ТВ7. Преди минути от медията разпространиха прессъобщение, с което информират за предстоящото онлайн предаване от Казахстан. Ето и неговото съдържание:

ТВ7 ще се опита да задоволи огромния интерес към първия мач на Ботев в евротурнирите и ще го излъчи по интернет. Двубоят Астана – Ботев е на 4 юли от 17 часа и ще може да бъде видян на сайта на телевизията www.tv7.bg.

ТВ7 направи всичко възможно да го излъчи и в своя ефир, но това се оказа напълно невъзможно. Причината – всички налични телевизионни екипи в Казахстан са ангажирани с отразяването на рождения ден на президента Назарбаев. Беше направен опит да бъде наета техника и от съседни държави, но и това се оказа невъзможно. Още преди 10 дни казахстанската страна информира, че няма необходимата техника заради големите национални празненства.

„Надяваме се да няма проблем с интернет сигнала, защото и той ще ни бъде подаден от домакините от Казахстан. Техническият екип на ТВ7 ще се опита да подсигури излъчването на мача в сайта, но качеството на това прредаване е съвсем различно. Като телевизията, която този сезон ще покаже всички мачове от българския шампионат и Купата на България, сме мотивирани да предадем и максимален брой мачове от евротурнирите и нашите усилия са насочени в тази посока“, коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент „Спорт“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!