Стотици фенове се включиха в турнира в памет на Тоско, петима футболисти раздадоха автографи на малките бултраси 07-09-2020 12:05

В събота (05.09) се проведе футболният турнир на феновете на Ботев (Пловдив) в памет на Тоско Бозаджийски. Надпреварата се състоя на игрищата на Младежки център - Пловдив.

Победител в турнира стана отборът на Любекс, който на финала се наложи с 1:0 над Гражданите. На трето място завърши тимът на Бригада Тракия.

Точно в 12:30ч. феновете запалиха множество факли в памет на Тоско Бозаджийски. Малко след това привържениците бяха зарадвани от петима футболисти на Ботев - Янко Георгиев, Лъчезар Балтанов, Виктор Генев, Славчо Шоколаров и Атанас Илиев.

Играчите раздадоха множество автографи на най-малките фенове, а малките "канарчета" си направиха и снимка за спомен със своите любимци. От своя страна, малките бултраси отправиха пожелания за много победи и успехи на батковците от "жълто-черния" отбор.

Организаторите на събитието се бяха постарали през целия ден да има множество изненади и игри за феновете. Освен футболния турнир, се проведоха игри по дърпане на въже, канадска борба, както и демонстрация на Bultras Fight Club.