Станислав Шопов ще отговаря на въпросите на феновете в Instagram 14-04-2020 14:17

Ботев (Пловдив) продължава своята рубрика, в която можете да задавате въпроси към любимите си футболисти от "жълто-черния" Клуб.

След като през изминалия уикенд на въпросите на феновете отговаряше Димитър Тонев, тази седмица пред вас ще застане Станислав Шопов.

Заради един от най-святите християнски празници Великден, рубриката тази седмица ще се състои в сряда (15.04) от 15:00ч.

За да зададете въпроса си към Слави Шопов, посетете Instagram профила на Ботев и отговорете на story, което ще бъде активно от 12:00 часа в сряда.

Вижте тази публикация в Instagram.

Ботев (Пловдив) продължава своята рубрика, в която можете да задавате въпроси към любимите си футболисти от "жълто-черния" Клуб. След като през изминалия уикенд на въпросите на феновете отговаряше Димитър Тонев, тази седмица пред вас ще застане Станислав Шопов. Заради един от най-святите християнски празници Великден, рубриката тази седмица ще се състои в сряда (15.04) от 15:00ч. За да зададете въпроса си към Слави Шопов, посетете Instagram профила на Ботев и отговорете на story, което ще бъде активно от 12:00 часа в сряда. #botevplovdiv

Публикация, споделена от Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) на