Седмична програма за мачовете в школата на Ботев 19-10-2020 10:24

21.10 10:30 Ботев - Черно море / изкуствен терен - Футболен комплекс Ботев 1912, Купа БФС - 2005 /

21.10 14:30 Ботев - Локомотив (Горна Оряховица) / естествен терен - Футболен комплекс Ботев 1912, Купа БФС - 2003 /

22.10 14:30 Септември - Ботев / Драгалевци - София, Купа БФС - 2007 /

24.10 10:00 Ботев - Асеновец / изкуствен терен - Футболен комплекс Ботев 1912, Зонална група - Деца 2006/2007 /

24.10 15:30 Локомотив (Пловдив) - Ботев / стадион Пловдив, Елитна юношеска група до 19 години /

25.10 12:00 Реал - Ботев / Пловдив, Деца Център 2008 /

25.10 12:00 Ботев - Родопа / изкуствен терен - Футболен комплекс Ботев 1912, Деца Център 2008 /

25.10 13:00 Черноморец - Ботев / Бургас, Елитна юношеска група до 15 години /

25.10 15:00 Черноморец - Ботев / Бургас, Елитна юношеска група до 17 години /