ПФК Ботев предоставя възможност на феновете за онлайн поръчка на клубните артикули 16-06-2020 11:40

Всички фенове, които желаят да се сдобият с артикули на „жълто-черния“ Клуб, могат да направят поръчка онлайн.

Официалният мачов екип за сезон 2020/2021 е на цена 59.90лв., като са налични всички размери. Феновете могат да закупят фланелка с изчистен гръб, както и екип на Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов. За "жълто-черните" привърженици е достъпна и поръчка на персонализиран екип с номер и име на гърба, като срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни.

В продажба са налични три вида плажни хавлии, като цената им е 25 лева.

В две разцветки - сиво и черно, са фланелките "Пловдив". "Канарчетата" стартират и колекция, посветена на клубните легенди. Началото от "жълто-черния" клуб поставят с Георги Славков - Бенкса - носител на Златната обувка през 1981г. И трите фланелки, които са шити по поръчка на пловдивчани, са на цена 20 лева, като са налични в размери от XS до XXXL.

Фланелките за 108-годишнината са в два цвята – сив и черен, като цената им е 15 лева. Наличните размери са S, M, L, XL и XXL.

Суичърите за 108-годишнината са в черен цвет и са на цена 38 лева. Размерите на суичърите са S, M, L и XL.

ЗА ПОРЪЧКА: изпратете Вашите три имена, телефон за контакт и адрес/офис за доставка по ЕКОНТ. В поръчката си посочете вида и цвета на желания артикул, както и неговия размер.

Данните си изпратете на e-mail: fc_botev@botevplovdiv.bg или в официалните профили на Ботев във Facebook и Instagram.

Поръчки се изпълняват на територията на цялата страна, включително и за град Пловдив.