ПЕКАРНА „ХЛЯБЪ“ И БОТЕВ ПОДПИСАХА ДОГОВОР ЗА ПАРТНЬОРСТВО 19-09-2022 17:00

Пекарна „Хлябъ“ стана официален партньор на ПФК Ботев Пловдив.

Занаятчийска пекарна „Хлябъ” е семейна компания, която развива уменията си няколко поколения подред. Отваря врати в началото на 2016г., събирайки една вековна традиция с модерния и съвременен начин на живот. Селекцията от бели, ръжени, пълнозърнести и многозърнести хлебни изделия, ще задоволи нуждите на всяка индивидуалност и ще спомогне за един балансиран хранителен режим.

В „Хлябъ“ ще намерите първокласен занаятчийски ръчен хляб, събрал опита и знанието на поколения хлебари, произвеждан по стари автентични технологии, без абсолютно никакви подобрители, консерванти, оцветители или заместители. Изцяло натурален продукт, произведен от висококачествени брашна, от подбрани български и европейски производители.

Голямото разнообразие от солени, сладки и пълнозърнести погачи, сладки изкушения и авторски торти, приготвени с много ръчен труд, страст и любов, ще изненадат приятно и най-изявените кулинарни критици.

Собстеникът на пекарна „Хлябъ“ Нестор Куцев сподели: “Като пловдивчанин, роден и израстнал в най-красивия град – Пловдив, за мен и моя екип от пекарна „Хлябъ“ е гордост и чест да сме партньори с един от най-легендарните клубове в България – Ботев Пловдив!“

Прокуристът на Ботев Асен Караславов: “Партньорството на Ботев и пекарна „Хлябъ“ се базира на ценностите, които и двете страни споделят – опит, традиция и поглед към едно по-добро бъдеще. Изключително сме щастливи, че това партньорство стана реалност.”