Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Армен Амбарцумян е картотекиран. Всички футболисти на линия за срещата с Розова долина

Днес се проведе традиционната пресконференция на ПФК „Ботев Пловдив“ преди срещата с отбора на Розова Долина в неделя. Интересното е, че клубът подготвя куп изненади за привържениците си. Ще има томбола с награди, на която ще бъдат раздадени три резервни екипа на клуба, 3 топки с автографи на футболистите и 10 абонаментни карти, като 5 от тях са за централната трибуна.

Марин Бакалов заяви, че е пристигнала жълтата карта на вратаря Армен Амбарцумян и футболистът е картотекиран в Зоналния съвет на БФС. Ангел Рахов се оплаква от болки в петата и евентуално може да пропусне срещата с Розова долина. Всички други футболисти са в отлично състояние.

„Настроението преди мача е чудесно. Готвим се за победа и се надявам никой да не подцени оставащите 2 срещи до края на първенството. Не трябва да ни успокоява фактът, че сме лидери в групата, вече с 11 точки пред останалите, а искам всички да се раздават до край. Всички футболисти са здрави, подсигурихме се с вратар и вече сме спокойни за този пост“  бе категоричен старши-треньорът на Ботев Пловдив.

Марин Бакалов потвърди още, че се е чул с колегите си от Нефтохимик за срещата от последния кръг на първенството. Той заяви, че няма яснота в какво състояние е стадионът в Долно Езерово. „Очакваме поне 1200 фенове да пътуват с нас следващата неделя. Ние разчитаме на тях, защото заедно гоним едни и същи цели. Двубоят се очаква да е най-интересният до този момент, като се има предвид потенциала на двата отбора, историята на клубовете и многобройните фенове. Затова трябва да гледаме сериозно.

Относно днешната среща с членовете на сдружението Бакалов заяви, че се надява, да се вземе най-доброто решение за бъдещето на най-стария български клуб. „Има конкретно предложение и ще запознаем феновете с него. Ще има представител на г-н Цветан Василев, който ще влезе в контакт. Имаме възможност да стартираме веднага след като се вземе решение“ допълни още наставникът.

Ремонтът на стадиона се спонсорира от софийска фирма и е целево определен за официалната трибуна на стадион „Христо Ботев“. Той трябва да бъде завършен до неделя.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!