Предстоящ мач:

Купа на България: Етър - Ботев

Етър - Ботев

Армен Амбарцумян е картотекиран. Всички футболисти на линия за срещата с Розова долина

Днес се проведе традиционната пресконференция на ПФК „Ботев Пловдив“ преди срещата с отбора на Розова Долина в неделя. Интересното е, че клубът подготвя куп изненади за привържениците си. Ще има томбола с награди, на която ще бъдат раздадени три резервни екипа на клуба, 3 топки с автографи на футболистите и 10 абонаментни карти, като 5 от тях са за централната трибуна.

Марин Бакалов заяви, че е пристигнала жълтата карта на вратаря Армен Амбарцумян и футболистът е картотекиран в Зоналния съвет на БФС. Ангел Рахов се оплаква от болки в петата и евентуално може да пропусне срещата с Розова долина. Всички други футболисти са в отлично състояние.

„Настроението преди мача е чудесно. Готвим се за победа и се надявам никой да не подцени оставащите 2 срещи до края на първенството. Не трябва да ни успокоява фактът, че сме лидери в групата, вече с 11 точки пред останалите, а искам всички да се раздават до край. Всички футболисти са здрави, подсигурихме се с вратар и вече сме спокойни за този пост“  бе категоричен старши-треньорът на Ботев Пловдив.

Марин Бакалов потвърди още, че се е чул с колегите си от Нефтохимик за срещата от последния кръг на първенството. Той заяви, че няма яснота в какво състояние е стадионът в Долно Езерово. „Очакваме поне 1200 фенове да пътуват с нас следващата неделя. Ние разчитаме на тях, защото заедно гоним едни и същи цели. Двубоят се очаква да е най-интересният до този момент, като се има предвид потенциала на двата отбора, историята на клубовете и многобройните фенове. Затова трябва да гледаме сериозно.

Относно днешната среща с членовете на сдружението Бакалов заяви, че се надява, да се вземе най-доброто решение за бъдещето на най-стария български клуб. „Има конкретно предложение и ще запознаем феновете с него. Ще има представител на г-н Цветан Василев, който ще влезе в контакт. Имаме възможност да стартираме веднага след като се вземе решение“ допълни още наставникът.

Ремонтът на стадиона се спонсорира от софийска фирма и е целево определен за официалната трибуна на стадион „Христо Ботев“. Той трябва да бъде завършен до неделя.

Подобни статии

Подобни статии