Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Александър Тонев и Ван Арнем пропускат двубоя с Арда

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов няма да може да използва Александър Тонев и Филип ван Арнем за предстоящия мач с Арда. Битката с тима от Кърджали е в сряда от 16:00ч. на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

По време на неделната тренировка на „канарчетата“ Тонев почувства болки и медицинският щаб на „жълто-черните“ няма да рискува с пускането му в игра. Лечението на бързоногия футболист ще продължи и очакванията са той да бъде на разположение за двубоя с Дунав.

Филип ван Арнем е с проблеми в коляното, заради които ще пропусне срещата с Арда. Родни Клустър отсъства от тренировката в понеделник заради вирус и ако състоянието му не се подобри също няма да вземе участие в двубоя с Арда.

Добрата новина за „канарчетата“ е завръщането на Кристиан Димитров и Марко Перван. Двамата са напълно възстановени и ще бъдат на разположение на наставника Ферарио Спасов

Подобрение има и в състоянието на Антонио Вутов, за когото в сряда е предвиден финален преглед в София. След него ще стане ясно дали атакуващият футболист ще може да се включи на пълни обороти в тренировките на „жълто-черните“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!