Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Александров: Солиден отбор не се прави за три месеца

Спортно-техническият директор в клуба – Александър Александров, взе участие в пресконференцията преди двубоя с Пирин (Гоце Делчев). Пред журналистите бившият капитан на „жълто-черните” опроверга твърденията, че Ботев проявява интерес към Спас Делев. Ето как Сашо Александров отговори на този и други актуални въпроси, свързани с отбора:

„Няма да повтарям това, което каза Ферарио Спасов. Говорихме си, че сигурно ще губим и други мачове, но не трябва да го правим по начина, по който го направихме срещу Берое. Трябва всеки мач да показваме хъс и себераздаване. Двубоят с Берое вече е минало и ние си извадихме поуките от него. Отборът се готви за мача в събота, в който искаме футболистите да покажат това, което знаем, че могат.”

„През седмицата се спекулираше много за среща между ръководството и спортно-техническия щаб, на която едва ли не се е обсъждало бъдещето на треньора и му е гласуван вот на доверие. Нека на всички да е ясно, че това не е истина. Да, говорихме помежду си под формата на разбор – къде грешим, какво трябва да се поправи, но в никакъв случай не е обсъждана треньорска смяна, а и няма за какво. Не може да правим драми от една загуба. Смешно и непрофесионално е да се гонят треньори и да се заклеймяват футболисти за една загуба, така че няма какво да коментираме този въпрос повече.”

„Към Спас Делев нямаме интерес. Преди време имахме един разговор, но нищо не се получи и вече не се интересуваме от него. Причината беше финансова – ние му предлагахме едни условия, той искаше много повече. Това обаче се случи преди доста време и не знам защо сега се пише за това. Знам, че интересът към Ботев е голям, но в медиите излизат много неверни информации, въртят се изкуствено интриги.”

„Днес ще решим дали Аурелио Нгиентала остава при нас. Разбира се, че търсим футболисти. Сигурно ще дойдат още играчи на проби. Имаме нужда от още попълнения и никой не е казал, че отборът ни е перфектен. От самото начало повтаряме, че не може за три месеца да сглобим отбор, който да бие всички наред. Това ще стане във времето. Със сигурност.”

Подобни статии

Подобни статии