Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Алекс Колев с първа тренировка на терен

Нападателят на Ботев Александър Колев направи първата си бегова тренировка след претърпяната операция на коляното. В сряда, точно 3 месеца след интервенцията на хирурзите, 22-годишният левичар завъртя няколко обиколки на централния терен на базата в Коматево под непрекъснатото наблюдение на медицинския щаб на отбора. 

В последните 90 дни Алекс бе подложен на различни етапи на раздвижване на оперираното дясно коляно, а тренировките му до момента преминаваха почти изцяло във фитнеса. Нападателят бе видимо развълнуван и в добро настроение от възможността най-сетне да стъпи на тревата по екип. 

Възстановяването на Колев ще продължи и в следващите месеци. Очакванията са младият таран на „канарчетата“ да бъде напълно готов за завръщането си на терена за началото на лятната подготовка.

Александър Колев скъса предна кръстна връзка на десния крак още в началните минути при гостуването на Ботев срещу Славия на 29.11.2014. Седмица по-късно, на 5.12, той претърпя успешна операция на травмираното коляно.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!