Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Акредитации за журналисти и фотографи за ½-финала срещу ЦСКА

Вече е отворена акредитационната процедура за журналисти и фотографи, които желаят да посетят срещата между Ботев (Пловдив) и ЦСКА на 1 май (сряда) от 18:45 часа на стадион „Христо Ботев“. 

Можете да изпращате своите заявки на press@botevplovdiv.bg. В тях трябва да бъдат посочени две имена на журналиста/фотографа, името на медията, която представляват, както и вида на желания пропуск – Press или Photo. Нужно е да напишете и номер на автомобил, ако ще ви е необходим и достъп до паркинга. Предупреждаваме, че паркоместата са ограничени и клубът си запазва правото да отхвърли дадена заявка за достъп до паркинга.

Поради засиления интерес към двубоя и ограничения брой журналистически места на стадион „Христо Ботев“, с приоритет при получаването на акредитации ще бъдат националните медии, както и тези, които редовно отразяват мачовете на Ботев (Пловдив). Пропуските тип Photo не дават достъп до трибуните, а важат само за зоната около терена.

Заявките на медиите се приемат до 13:30 часа на 1 май (сряда). Акредитациите за срещата могат да бъдат получени в деня на мача между 17:30 и 18:30 часа в залата за пресконференции, намираща се под трибуна Изток. 

Призоваваме представителите на медиите, които бъдат одобрени за акредитация за двубоя срещу ЦСКА, да не чакат до последния момент, за да потърсят своите пропуски, заради засиления интерес към двубоя и сериозния брой посетители на стадион „Христо Ботев“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!