Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Абонаментни карти и билети за сезон 2013/2014

ПФК „Ботев” определи цените на билетите и абонаментните карти за мачовете през новия сезон. След намаляване броя на отборите и въвеждането на плейофи в „А” група всеки отбор от елита ще изиграе 19 домакински мача за първенство.

Абонаментната карта ще важи за всички домакински срещи от шампионата, както и за двубоите от турнира за Купата на България. Картите са в процес на изработка, а началото на продажбата им ще бъде обявено в клубния сайт.

Клубът ще продължи практиката с предварителната продажба на билети и такава ще бъде организирана преди всеки двубой на стадион „Христо Ботев”.

Билети:

–          За мачовете от първата фаза на шампионата, с изключение на мачовете срещу Лудогорец, Левски, ЦСКА и Локомотив Пд, цената на билетите ще бъде 6 лева в предварителна продажба и 8 лева в деня на срещата.

–          За мачовете от плейофите, плюс мачовете срещу Лудогорец, Левски, ЦСКА и Локомотив Пд от първата фаза, цената на билетите ще бъде 8 лева в предварителна продажба и 10 лева в деня на срещата.

–          За ученици от 12 до 18 години и пенсионери над 65 години цената на билетите ще бъде 3 лева.

–          Децата под 12 години ползват безплатен вход, но задължително с придружител.

Абонаментни карти:

–          700 лева – ВИП карта за ложата. Картата не включва паркомясто. Цената за запазено място на паркинга е 300 лева и се заплаща отделно от картата.

–          350 лева – карта за секторите „А” и „А1”.

–          120 лева – карта за всички останали сектори на стадион „Христо Ботев”.

–          Абонаментните карти за членовете на сдружение ПФК „Ботев“ са на преференциални цени. Информация за тях може да получите тук.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!