Започна продажбата на билети за финала

Статията е публикувана на 10 Май 2017, 15:22
Размер на шрифта

Билети за финала в турнира за Купата на България между отборите на Ботев и Лудогорец вече са на разположение на "жълто-черните" привърженици. Двубоят за трофея е на 24 май от 18:30 ч. на ст. "Васил Левски", като символичен домакин на срещата е тимът от Разград.

За привържениците на Ботев ще бъдат отредени блокове 8, 14 и 15 и ложи 6 и 7 в Сектор "А", блокове от 20 до 27 в сектор "Б" и блокове 28 и 29 в сектор "В" на националния стадион.

ПФК Ботев получи от Българската Професионалната Футболна Лига (БПФЛ) талони за сектор "Б" на националния стадион "Васил Левски", които от днес, 10 май, са пуснати в разпространение.

Билетите за сектора, в който ще бъдат настанени привържениците на най-стария футболен клуб в България са на цена от 10 лв. и ще се продават на клубната база в Коматево и в магазина на КПБП на ул. "Нестор Иванов" 1 в кв. "Кючук Париж".

В Коматево билети ще могат да бъдат закупени от входа пред административната сграда от 10:00 до 19:00 ч. в работни и от 10:00 до 16:00 ч. в почивни дни. В дните, в които има домакински срещи пропуски за финала, ще се продават във фен-магазина и касата пред стадиона.

Билети за сектор "А" (20 лв.) и сектор "В" (15 лв.) ще се продават на касата на EVENTIM до сградата на Община Пловдив в центъра на града.

От 17 май до началото на финалния мач билети ще се продават в цялата страна в системата на EVENTIM.


Партньори
Efbet Спечели част от историята!
Кауза Колежа
Класация Футболист на сезона
Последно от ДЮШ