Ботев върна в редиците си Филип Филипов

Статията е публикувана на 09 Февруари 2018, 12:42
Размер на шрифта

"Ботев" (Пловдив) привлече трети нов футболист през зимната пауза. Седмица преди старта на пролетния дял от сезона договор с Клуба подписа бившият бранител на "канарчетата" Филип Филипов, който през последните 18 месеца защитаваше цветовете на елитния кипърски тим "Етникос" (Акна).

29-годишният Филипов игра в "Ботев" в продължение на 3 години в периода 2013 - 2016 г., в които записа 64 участия и 1 гол с жълто-черния екип във всички турнири. От лятото на 2016 до края на 2017-та той добави във визитката си и 53 мача и 3 гола за "Етникос".

Новото старо попълнение на "жълто-черните" не скри своето задоволство от завръщането си в тима:

"Много се радвам, че отново ще играя за клуба, който обичам. Знаех, че един ден пак ще се върна в Ботев, но не очаквах да е толкова скоро. Много съм щастлив от този факт. Не съм спирал да следя събитията около отбора и да гледам всички мачове, които имах възможност във времето, в което бях в Кипър", заяви защитникът пред клубния сайт.

Филип Филипов ще се присъедини към тренировъчния процес на "канарчертата" на следобедното занимание, часове след завръщането си в "Ботев".


Филип Филипов

Филип Филипов

Защитник
Партньори
Кауза Колежа
Класация Футболист на сезона
Последно от ДЮШ