Ботев си връща преотстъпените футболисти

Статията е публикувана на 07 Януари 2017, 19:20
Размер на шрифта

От началото на зимната подготовка „Ботев” (Пловдив) връща в състава си шестима преотстъпени в отбори от Втора лига свои футболисти. От 9 януари занимания с представителния тим започват защитникът Георги Купенов, халфът Радослав Апостолов и нападателите Рангел Игнатов, Исмет Рамадан, Борис Тютюков и Емил Камберов.

Купенов натрупа опит с екипа на лидера във втория ешалон тим на „Септември” (София). Тютюков бе част от състава на „Витоша” (Бистрица), Камберов се състезаваше за „Оборище” (Панагюрище), а Рамадан и Апостолов защитаваха цветовете на „Левски” (Карлово).

Подготовка с отбора ще започне и Рангел Игнатов. Той също започна сезона като преотстъпен, но прекрати преждевременно престоя си под наем в „Несебър” и в края на есента се подготвяше с „жълто-черните”, без да има право да играе в официални мачове.

Същевременно „Ботев” прекрати договора на друг свой кадър – Наско Милев. 20-годишният нападател ще продължи развитието си в друг клуб, след като договорът му с "жълто-черните" бе прекратен.


Наско Милев

Наско Милев

Нападател
Георги Купенов

Георги Купенов

Защитник
Емил Камберов

Емил Камберов

Нападател
Борис Тютюков

Борис Тютюков

Нападател
Исмет Рамадан

Исмет Рамадан

Нападател
Радослав Апостолов

Радослав Апостолов

Преотстъпен
Рангел Игнатов

Рангел Игнатов

Нападател
Партньори
Efbet Спечели част от историята!
Кауза Колежа
Класация Футболист на сезона
Последно от ДЮШ