Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

7000 продадени билети, вратите на „Колежа“ затварят четвърт час преди мача

Ботевистите в Пловдив очакват с нетърпение двубоя с ЦСКА и това си пролича в поредния ден от предварителната продажба на билети. Два дни преди срещата броят на закупените пропуски достигна 7000. В петък е последния ден, в който талоните ще бъдат по 6 лева, а в деня на мача цената им скача на 8 лева.

И днес напливът от ботевисти, тръпнещи в очакване на сблъсъка с „армейците”, бе постоянен, а фен-шопът продължава да бъде едно от най-посещаваните места в града. И в петък вратите на магазина ще бъдат отворени от 9.00 до 19.00 часа, като в ръцете на „жълто-черните” фенове остава да определят точното число на рекорда, който вече е поставен за предварителна продажба на билети.

В последния работен ден от седмицата ще бъдат пуснати и пропуските за гостуващия сектор, които са на същите цени – 6 лева в петък и 8 в събота.

В събота вратите на стадион „Христо Ботев” ще затворят 15 минути преди началото на срещата. Ръководството на клуба призовава всички привърженици да заемат местата си навреме, за да се избегне струпването на големи опашки.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!