Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

23-ма почват с Ботев през 2011-та година

Ботев Пловдив - представяне на новите попълнения

„Мисля, че успяхме да съберем най-добрите млади футболисти в Ботев с тази зимна селекция“, това заяви на днешната пресконференция преди първата тренировка за 2011-а година старши-треньорът на „Ботев“ Пловдив Марин Бакалов. Атанас Курдов и Армен Амбарцумян остават в Ботев Пловдив и през пролетния дял на първенството в Югоизточната „В“ група. Освен тях с „жълто-черния“ тим почват и петима нови футболисти, за които вече ви съобщихме. „Създадохме една добра основа за бъдещето, за сега нямаме нужда от нови футболисти, тъй като правихме селекцията специално по постове“, каза още Бакалов.

Ботев Пловдив - представяне на новите попълнения

Сутрешната тренировка на отбора пропуснаха Атанас Курдов и Николай Павлов, който е шестия от зимната селекция на отбора. Двамата обаче са със здравословни проблеми. Иван Площаков също ще пропусне първите тренировки, поради претърпяна операция. В момента той е на раздвижвания в пловдивска клиника. Здрав, след като пропусна целия есенен полусезон, вече е Иван Танчовски.
Ботев Пловдив - представяне на новите попълнения

„Моето желание е Атанас Курдов да остане в отбора. След като се учреди Акционерното дружество, с него ще бъдат проведени разговори, за да сме наясно още колко време той ще остане при нас и до кога ще можем да разчитаме на него“, съобщи още Бакалов. Относно талантът от школата Тодор Неделев, Бакалов заяви, че решението дали да играе в мъжкия отбор е негово и самият той трябва да каже къде иска да играе до лятото.

Ботев Пловдив - представяне на новите попълнения

Днес с отбора започват общо 23-ма футболисти. Отборът ще тренира в Пловдив до края на седмицата. След това Ботев заминава за Хисаря. Първата контрола е на 22-и януари с Левски Карлово. След това предстоят проверки със Спартак Пловдив, Любимец и Брестник. Бакалов заяви още, че има две свободни дати за контроли, за които се търсят съперници – 5 и 9 февруари.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!