Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

2200 лв. бяха събрани на детския благотворителен турнир

Общо 2200 лв. бяха събрани в подкрепа на Георги Маринов по време на днешния детски благотворителен турнир, който се проведе днес на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“. Надпреварата беше под наслов „Играем със сърца за големи дела – заедно за Георги“ и беше организирана от Футболно училище Ботев (Пловдив).

По случай празничния 1 юни, Ден на детето, гости на събитието бяха нашите партньори от HACK и известният ютубър Криската, който откри турнира. Впоследствие малчуганите имаха шанса да се срещнат и с клубната легенда Лъчезар Балтанов, както и юношата на тима Бисер Бонев. 

Присъстващите имаха шанса да закупят различни продукти на Ботев (Пловдив) и фондация „Нощ на ангелите“. Всички събрани средства пък отидоха в подкрепа на лечението на Георги Маринов, който продължава своята битка. Георги се нуждае още от около 100 000 лв., за да може да замине на лечение, след което неговите шансове да проходи отново ще се увеличат драстично. 

Освен детския турнир днес, Ботев и „Нощ на ангелите“ вече организираха няколко инициативи в подкрепа на дарителската кампания. И вие можете да се включите и да помогнете на Георги с дарение на:

IBAN: BG36BPBI79424055936001
BIC: BPBIBGSF
Вид валута: BGN
Титуляр: Иван Маринов Маринов

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!