Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

19 „канарчета“ в групата за Левски, Анисе пропуска мача

Отборът на Ботев направи последната си тренировка преди мача с Левски от 28-ия кръг в първенството. Заниманието се проведе на комплекса в Коматево, като в него участие взеха всички футболисти. 

Тренировката бе втората поредна, която не бе водена от Станимир Стоилов. Вместо него с провеждането й се заеха помощниците в екипа му Цанко Цветанов и Стамен Белчев. 

Наставникът на „жълто-черните“ прекара няколко часа на клубната база и дори се срещна с отбора, но по време на самото занимание той не бе на терена. 

Непосредствено след тренировката „канарчетата“ заминаха за София, където ще бъдат на режим преди третата си, в рамките на десет дни, среща с Левски. В клубния автобус се качиха 19 футболисти, като единственият, който отпада от сметките за мача е наказаният за натрупани жълти картони Абел Анисе. 

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Илия Николов, Филип Филипов, Йордан Христов, Димитър Везалов, Серджан Лукин, Сивард Спрокел, Алесандру Бенга, Веселин Минев, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Мариян Огнянов, Алесандру Куртеан, Луис Педро, Вандер Виейра, Ромарио Кортзорг, Феребори Доре, Иван Цветков, Юнес Хамза

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!